5 Tip Iklan Yang Klien Saya Gunakan Untuk Dapat 19,000+ Reach, 100+ SHARES, 39+ Komen Dan Sales RM800+ Dalam Masa 2 Jam? – Tuan Aqif Azizan

Kempen iklan, jika dibuat dengan acuan yang betul, kita dapat makan kanan dan makan kiri.

Maksudnya?

1 – Dapat banyak SHARE.

2 – Dapat banyak LIKE.

3 – Dapat banyak KOMEN.

4 – Dapat banyak SALES.

Yang paling penting, nombor 4.

Berikut saya kongsikan tip-tip yang membantu klien kami dapat 19,000 reach, 100+ SHARES, dan lebih RM800+ sales dalam masa 2 jam.

Oh ya. Beliau hanya lancarkan 1 iklan.

Tip 1 – Jangan sesekali fokus pada 3 komponen pertama di atas apabila buat iklan (SHARE, LIKE, COMMENT).

Tip 2 – Ketiga-tiga elemen itu adalah elemen yang paling kabur dan boleh menipu data sebenar kita untuk buat keputusan yang lebih penting (seperti naikkan bajet iklan, atau tutup iklan).

Tip 3 – Fokus pada menghasilkan kempen iklan yang mempunyai nilai cerita yang mampu mempengaruhi keputusan pembelian, dan juga mempengaruhi mereka untuk kongsikan cerita itu.

Tip 4 – Jangan bergantung pada organic reach di FB. Itu berjudi namanya. Keluarkan kos ikut kemampuan kita. Letak RM10 pun sangat okay. Yang penting, pantau prestasi iklan itu.

Tip 5 – Kita tak perlu 100+ iklan berkesan. Kita hanya perlu pantau 100 iklan yang dilancarkan, dan kenal pasti 1 iklan berkesan. Kemudian? Maksimumkan potensi iklan itu selaras dengan pengurusan bajet iklan kita.

Kalau tak nak datang kelas, SHARE 5 tip ini pun dah kira jalankan tanggungjawab untuk tolong orang lain.

Dapatkan Video Panduan Hasilkan Iklan berkesan: Video Panduan Testimonial Vault

Kalau tak nak dapatkan Video Panduan Testimonial Vault, SHARE 5 tip ini pun dah kira jalankan tanggungjawab untuk tolong orang lain.

Share This Artcles

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*